Traveling Afghan Kussen

16 februari 2021

Inmiddels houdt mijn Traveling Afghan me ’s avonds lekker warm tijdens het haken en TV kijken. Maar nu ontbreekt er nog iets.. namelijk een mooi bijpassend kussen. Tijd om een Traveling Afghan geïnspireerd kussen te maken.

Spring Curtsy Afghan door Coco Lee Crochet

Tijdens het maken van de Traveling Afghan deken had ik al snel het vierkant van Coco Lee Crochet (vierkant nr. 6) als favoriet. Ik wil dit patroon dan ook in mijn kussen verwerken. In plaats van één kleur te gebruiken, heb ik alle kleuren van de deken gebruikt.

Coco Lee Crochet heeft afgelopen jaar de ‘Spring Curtsy Afghan’ CAL gehost. De basis van deze deken was haar Traveling Afghan vierkant. Ideaal als basis voor mijn kussen. Ik heb deel 1 en een stuk van deel 2 gevolgd. Toen de lap groot genoeg was voor mijn binnenkussen ben ik gestopt. Toen was de voorkant klaar.

Rosebud door Knits ’n Knots

Mijn tweede favoriete vierkant was van Janine van Knits ’n Knots (vierkant 7). Ik wist dan ook meteen dat dit de achterkant van mijn kussen werd. Voor het kussen heb ik patroon van het vierkant nogmaals gevolgd. Ik heb hem alleen breder gemaakt. Je volgt het patroon van het vierkant nog eens, alleen maak je losse ketting langer.

Resultaat

Zie hier het resultaat.! Ik ben er erg blij mee. Het kussen past perfect bij mijn deken en ligt super lekker!

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter