Giraffe Ziggy

19 april 2019

Al een tijdje heb ik het garen Eco Barbante van Hoooked in huis. Alleen had ik er nog geen project voor. Nu vertelde mijn collega dat hij binnenkort papa wordt van een meisje. Voor mij een reden om mijn haaknaald weer te pakken en te beginnen aan dit schattige girafje.

Benodigdheden:

1 DIY haakpakket Giraffe Apricote, te koop bij Hoooked.

Uitwerking

Het patroon is makkelijk te volgen. Lastig vond ik om de poten goed aan elkaar te maken, maar na een paar keer uithalen is het gelukt! Het enige dat ik anders heb gedaan dan in het patroon beschreven staat is dat ik de oogjes met zwart Zpaggetti garen heb gemaakt, i.p.v. met zwart eco barbante. Verder heb ik geen aanpassingen gedaan aan het patroon, iets wat ik normaal gesproken wel doe. In vier avonden á 3 uur haken had ik dit super schattige girafje af!

Eco Barbante

Het Eco Barbante garen van Hoooked is het type draad waar je even aan moet wennen. Het is een stugge katoenen draad, die bij verkeerd insteken van je haaknaald makkelijk splijt en kapot gaat. Het is daarom aan te raden om je project niet te vaak uit te halen, want daar wordt het niet mooier van.

Eindresultaat

Wil je mij volgen?
Dat kan! Ik ben op Facebook, InstagramPinterest en YouTube te vinden.

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter