Road trip tank top – Kay Crochets

31 augustus 2023

Toen ik deze Road trip tank top voor het eerst zag was ik meteen verliefd! Ik moest deze top haken en snel ook! We gingen namelijk een roadtrip maken door Portugal. Ik heb de top gehaakt met restjes Twister Solid van Hobbii. Het patroon is gratis te vinden op het blog van Kay Crochets, maar je kunt ook voor de advertentievrije PDF gaan.

Benodigdheden

Uitwerking

Ik heb de gratis versie van het patroon gebruikt. De steek kende ik al en de manier van de bandjes maken ook. Ik ben alleen niet zo goed in zelf ontwerpen.. Het patroon van de Road trip tank is makkelijk te volgen via de website. Wel adviseer ik je om het patroon op je computer te bekijken. Via je telefoon of tablet is het klein en met alle advertentie is het op zo’n klein scherm niet overzichtelijk.

Ook is je Road trip tank snel klaar. De steek is makkelijk en je hebt hem écht zo door. Voor je het weet begin je al aan de bandjes!

Resultaat

Zie hier het eindresultaat. De foto’s zijn gemaakt in Evora, Portugal. Prachtig land, een echte aanrader. De Road trip tank draagt ook heerlijk in die hitte daar ;-)!

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter