#6 Coco Crochet Lee Square

24 maart 2020

Het nieuwe ontwerp, nummer 6, liet deze keer wat langer op zich wachten. Niet gek met deze wereldwijde corona-crisis. Deze keer een ontwerp van Lee uit Ontario, Canada.

Een totaal overzicht van alle patronen in deze CAL vind je hier: https://www.twoofwands.com/travelingafghans

Materialen

Zoals jullie inmiddels wel weten wordt deze CAL gesponsord door Lion Brand. Het geadviseerde garen uiteraard komt ook uit de Lion Brand fabriek. Het originele ontwerp is in één kleur. Ik gebruik er 5.

Deelnemen met eigen garen is ook mogelijk en dat is wat ik doe. Ik gebruik Royal van Zeeman. Van elke kleur heb ik vier bollen gekocht. Ik merk dat ik ongeveer 2,5 vierkantjes uit 1 bol garen haal, dus ik ga er van uit dat ik nog restgaren over heb eind dit jaar. Ik haak met haaknaald 6 en van elk ontwerp maak ik er twee.

Coco Crochet Lee #6

Dit patroon is ontworpen door Lee uit Ontario, Canada. Deze provincie is tweetalig, namelijk Frans en Engels. Toronto is het New York City van Canada en zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.. maar dat terzijde. Reizen is nu toch niet verstandig, dus mensen blijf binnen en ga lekker haken (of stippen)!

Toen ik het nieuwe ontwerp zag dacht ik: dit gaat mij never nooit lukken, zo’n ingewikkeld patroon. Maar mensen: het viel reuze mee. Het is een goed en makkelijk te volgen patroon en het eindresultaat is erg mooi. Het patroon is gratis te vinden op het blog van Lee, namelijk hier.

Vertaling haaktermen

CH – Chain – Losse
HDC – Double Crochet – Half Stokje
DC – Double Crochet – Stokje
BPDC- Back Post Double Crochet – Reliëfstokje achter
FPDC- Front Post – Reliëfstokje voor
SC – Singlee Crochet – Vaste
4-DC cluster – 4 Double Crochet Cluster – 4 stokjes geclusterd
FPDC3TOG – Front Post Double Crochet Together – Minder drie reliefstokjes voor
FPDC2TOG – Front Post Double Crochet Together – Minder twee reliefstokjes voor

Eindresultaat

Zie hier het eindresultaat. Zeker een spannender ontwerp dat nummer 5 met een SUPER MOOI eindresultaat. I love it :-)!

Wil je mij volgen?
Dat kan! Ik ben op Facebook, InstagramPinterest en YouTube te vinden.

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter