Elvendorp in glas

3 april 2020

Op de KreaDoe-beurs in 2019 kon je een workshop doen om een miniatuur sprookjeshuis te maken. Helaas was deze toen vol, maar ik wilde dat nog steeds een keer doen. Ik ben op AliExpress gaan zoeken en kwam uit bij een mini elvendorpje in glas. 

Ik vond het erg leuk om te doen, het is veel miniatuur en dus soms ook uitdagend om te maken. ‘Priegelwerk’ zou mijn moeder het noemen, maar goed daar hou ik van. Het is dan ook zeker niet de laatste keer dat ik zoiets ga doen. Volgende keer ga ik een groter bouwpakket maken!

Wat heb je nodig?

DIY Pakket van AliExpress
Schaartje
Lijm (die ook hout kan lijmen)
Paperclips (om papier vast te klemmen tijdens het drogen)
Theelepel (om de steentjes in het glas te scheppen)
(Shot)glasje (om je werk te drogen)
Evt. batterijen

Timelapse

Terwijl ik met dit dorpje aan de slag ging heb ik een timelapse gemaakt. Zie hieronder het proces en het eindresultaat.

Eindresultaat

Hieronder het eindresultaat als foto’s.

Wil je mij volgen?
Dat kan! Ik ben op Facebook, InstagramPinterest en YouTube te vinden.

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter