YLA – Deluxe Kerst Box 2019

20 november 2019

Een paar maanden geleden kondigde YLA een speciale Deluxe kerstbox aan. Al vaker heb ik de Yarn Lovers Addict-box ontvangen. Helaas is dit niet altijd mijn smaak, maar er is altijd iets anders te maken met het bijgeleverde garen! Een paar maanden geleden kondigde YLA een speciale Deluxe Kerstbox aan.

YLA-box is een abonnement dat je voor een bepaalde tijd kunt afsluiten. Op de 1e van elke maand kondigen ze het thema van de maandbox aan en een paar dagen later de ontwerper. De box is standaard gevuld met een patroon, het benodigde materiaal om het patroon te maken, thee, chocolade en extra goodies, Je weet van tevoren nooit wat je krijgt, alleen YLA en de ontwerpster weten dit.

De Deluxe Kersteditie staat los van het reguliere abonnement. Aangezien ik erg van kerst houd heb ik deze verassingsbox besteld. Voor het eerst was er ook een keuze: wel of geen glitter. Ik heb voor de glittervariant gekozen. Deze box was wel een stuk duurder (€94,95), maar er zit dan ook speciaal garen in. Dit garen is namelijk speciaal voor deze box geverfd!

Benieuwd naar de inhoud van de speciale kersteditie-box? Bekijk hieronder mijn unboxingvideo.

Nu gaan we binnenkort aan de slag met deze mooie omslagdoek! Of dat voor de kerst lukt weet ik niet, maar ik ga de omslagdoek zeker maken!

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter