Kerstversiering met lampjes

15 november 2019

De decembermaand staat weer voor deur! De leukste en gezelligste tijd van het jaar als je het mij vraagt. Het is de tijd van lekker (en teveel) eten, gezellig versierde huizen en samenzijn met je familie.

Vorig jaar op de KreaDoe beurs kocht ik kerstkaarten van Santoro Gorjuss. Dit is, vind ik, een illustratie van een schattig meisje. Omdat het kerstkaarten waren in kerst-/feestdagenstijl. 

Nu vond ik het zonde om deze kaarten te maken en op te sturen, omdat deze kaarten in de prullenbak verdwijnen. Al het werk doe je dan, in mijn ogen, voor niks. 

Ik besloot om hier een kerstslinger van te maken en het eindresultaat vind ik erg leuk geworden!

Wat heb je nodig?

Kerstkaarten, ik gebruikte deze en deze
Verlichtingssnoer met clipjes
Rendier hangers
Dubbelzijdige foamtape
Dubbelzijdige tape
evt. schaar

Uitwerking

De kerstkaarten heb ik volgens de instructies gemaakt. De figuurtjes van de kerstkaarten van Santoro druk je uit het papier, i.p.v. ze uit te knippen. Zelf vind ik dit vervelend, omdat je het makkelijk kapot scheurt om buigt. In een van de pakketten zaten vier dezelfde kaarten. Bij deze set heb ik twee dezelfde kaarten aan elkaar geplakt (je hebt aan twee kanten dezelfde afbeelding).

Toen ik alle 8 de kaarten af had, heb ik batterijen in de lichtsnoer gedaan en de kaarten en rendier hangers in een willekeurige volgorde opgehangen. Vervolgens heb ik de snoer om de trapleuning gewikkeld. Het begin van onze kerstversiering is gemaakt!

Wil je mij volgen?
Dat kan! Ik ben op Facebook, InstagramPinterest en YouTube te vinden.

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter