RicoRumi Koala

7 december 2021

RicoRumi is het nieuwe katoengaren van Rico Design. Met dit garen hebben ze verschillende amigurumi haakpakketten gemaakt. De eerste set die ik gemaakt heb is deze schattige koalabeer!

Benodigdheden

Uitwerking

De kit bevat bijna alles wat je nodig hebt om deze koala te haken. Er zit voldoende garen in, een haaknaald en een stopnaald. Het enige wat je zelf nog moet pakken zijn steekmarkeerders, vulling en schaar. De stopnaald die erbij zit is te dik om door de steek te steken (of ik haak te strak dat kan ook). Ik heb dan ook mijn eigen stopnaald erbij gepakt. Wellicht dat je deze alvast moet klaarleggen als je deze koala gaat haken.

Het patroon is makkelijk te volgen en ik heb ook niets veranderd. De koala is snel gehaakt en het garen is zacht en daardoor fijn om mee te werken. Je zet hem tijdens het haken eigenlijk al in elkaar. Wanneer je het lijfje af hebt, heb je ook het gezicht en de neus al vastzitten.

Ik ben erg blij met het eindresultaat. De koala is erg schattig geworden en het garen haakt erg fijn. Op naar de Narwal, het volgende haakpakket van Ricorumi wat ik ga haken.

Eindresultaat

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter