#12 Hooked on Tilly Square

20 juni 2020

Whoop Whoop! We zijn alweer op de helft van deze CAL! Nog 12 vierkantjes en een rand te gaan en deze deken is alweer af! Dit vierkant was gelukkig een stuk makkelijker dan de vorige. Een mooie set cirkels, op het vierkant. Een speels ontwerp :-).

Een totaal overzicht van alle brei- en haakpatronen in deze CAL vind je hier: https://www.twoofwands.com/travelingafghans

Materialen

Zoals jullie inmiddels wel weten wordt deze CAL gesponsord door Lion Brand. Het originele ontwerp is in één kleur. Ik gebruik 4 kleuren Royal garen van Zeeman. Pastelkleuren groen, grijs, roze en beige. De vierkanten haak ik met haaknaald 6. Van elke kleur heb ik 10 bollen gekocht. Ik merk dat ik ongeveer 2,5 vierkantjes uit 1 bol garen haal. Gelukkig mag je garen bij Zeeman tot een jaar na aankoop nog retourneren.

Hooked on Tilly #12

Dit patroon is ontworpen door Bailey Williams uit Arizona, Verenigde Staten. In dit patroon haak je verschillende basissteken, inclusief een reliëf stokje achter. Deze keer had ik beide vierkantje in één avond af. Makkelijk te volgen en na een aantal toeren had ik het patroon niet meer nodig. Zo makkelijk is dit vierkant om te maken. Klik hier voor het patroon op het blog van Bailey. En kijk zeker eens rond bij haar andere patronen, ik vind de Genesis Cardigan ook een mooi ontwerp.

Vertaling haaktermen

CH – Chain – Losse
ST(S) – Stitches – Steken
DC – Double Crochet – Stokje
BPDC – Back Post Double Crochet – Reliëf stokje achter
SL ST- Slip Stitch – Halve vaste

Eindresultaat

Zie hier het eindresultaat! Ik vind de set cirkels erg leuk op het vierkant.

Follow me!
Facebook, InstagramPinterest & YouTube

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter