#16 Woods and Wool vierkant

16 september 2020

Weer een stap dichterbij het inhalen van de Traveling Afghan. Deze keer heeft de ontwerper gekozen voor een spot-on steek voor haar vierkant.. en een die ik nog nooit heb gebruikt: de alpine steek. Snap je waarom deze spot-on is? Hint: WOODS and wool. Ik hou hiervan.

Je vindt een totaaloverzicht van alle brei- en haakpatronen in deze CAL op https://www.twoofwands.com/travelingafghans.

Materiaal

Zoals jullie inmiddels wel weten wordt deze CAL gesponsord door Lion Brand. Het originele ontwerp is in één kleur. Ik gebruik 4 kleuren Royal garen van Zeeman. Pastelkleuren groen, grijs, roze en beige. De vierkanten haak ik met haaknaald 6. Van elke kleur heb ik 10 bollen gekocht. Ik merk dat ik ongeveer 2,5 vierkantjes uit 1 bol garen haal. Gelukkig mag je garen bij Zeeman tot een jaar na aankoop nog retourneren.

Woods and Wools #16

Dit ontwerp is gemaakt door Melissa Fisher uit Michigan, Verenigde Staten. Zoals gezegd is de steek spot-on. Ik had wel een YouTube instructie nodig, omdat ik de steek niet meteen door had, maar het is gelukt! Ik vind het leuk om te zien hoe er kleine boompjes omhoog poppen op dit vierkant. Dit ontwerp is een welkome toevoeging aan mijn deken! Klik hier om naar het patroon te gaan op Melissa’s blog.

Resultaat

Follow me!
Facebook, InstagramPinterest & YouTube

Geen reacties.

    Laat een bericht achter