#22 Fly the Distance vierkant

6 december 2020

Oh my! Het einde van de Traveling Afghan CAL komt nu toch écht in zicht *verdrietig gezicht :-(*. Wat ik wel jammer vind is dat straks al die vierkantjes nog aan elkaar moet gaan maken… maar ik heb ook nog een super geheim kerstcadeauproject! Ik ben erg benieuwd of ik dat allemaal haal voor de kerstdagen…

Maar goed, daarvoor zijn jullie natuurlijk niet hier! Jullie zijn hier om alles te lezen over het vierkant van Fly the distance. Ik had een corner-to-corner-project verwacht, omdat de site hier vol mee staat. Maar niets was minder waar.. Ze heeft gekozen voor een motiverend vierkant. In deze vervelende corona-tijd zijn we namelijk allemaal ROCKSTARS!

Je vindt een totaaloverzicht van alle haak- en breipatronen in deze CAL hier: https://www.twoofwands.com/travelingafghans.

Materiaal

Zoals jullie inmiddels wel weten wordt deze CAL gesponsord door Lion Brand. Het originele ontwerp is in één kleur. Ik gebruik 4 kleuren Royal garen van Zeeman. Pastelkleuren groen, grijs, roze en beige. De vierkanten haak ik met haaknaald 6. Van elke kleur heb ik 10 bollen gekocht. Ik merk dat ik ongeveer 2,5 vierkantjes uit 1 bol garen haal. Gelukkig mag je garen bij Zeeman tot een jaar na aankoop nog retourneren.

Fly the Distance #22

Het vierkant is ontworpen door Jessica Benvenuto uit Pennsylvania, Verenigde Staten. Haar blog heet Fly the Distance en staat vol met mooie (corner-to-corner) projecten. Dit ontwerp was echt even een oppepper in deze gekke tijden.. Jessica vindt namelijk dat iedereen een ROCKSTAR is, omdat iedereen zijn of haar ding blijft doen, ook al is het soms lastig. ROCKSTAR is dan de naam van het vierkant. Een leuk en mooi project, want je weet I love bobbles! Klik hier om naar het patroon te gaan op Jessica’s blog.

Vertaling Haaktermen

Ch – chain – losse
sc – single crochet – vaste
bo – bobble – popcorn
yo – yarn over – sla om

Resultaat

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter