Paasei met paasoren

12 april 2020

Ik ben regelmatig op Instagram aan het zoeken naar creatieve inspiratie. Naast Pinterest is Instagram hier echt ideaal voor! Tijdens het scrollen zag ik een super schattig paasei met konijnenoren voorbij komen. Het allermooiste: het was een gratis patroon van Lalylala.

Lalylala staat bekend om haar schattige amigurumi poppen. Dit ei is geen echte pop, maar wel heel lief. En ook erg snel klaar. Dus waar wacht je nog op? Beginnen maar!

Het patroon vind je hier in diverse talen: http://www.lalylala.com/portfolio/easter-bunny-eggs/

Materialen

Ik heb restjes katoengaren gebruikt en haaknaald 3. Daarnaast heb je nog 5mm oogjes nodig en vullen. Heb je geen oogjes in huis? Dan kun je ook zwart garen gebruiken en de ogen er op borduren.

Eindresultaat

Ik vind deze Paaseitjes zo schattig! Als je er een lusje aanmaakt kun je ze ook nog aan een Paastak hangen. Maar hé, dat is wellicht een idee voor volgend jaar. Voor nu heb ik mijn ouders, neefje en nichtje kunnen verassen met dit schattige ei.

Wil je mij volgen?
Dat kan! Ik ben op Facebook, InstagramPinterest en YouTube te vinden.

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter