Peter Panda

5 september 2020

Toen ik Karo Koala beer kocht bij Hoooked heb ik ook meteen Panda beer Yin gekocht. Ook deze beer krijgt een andere naam, want ik vind Peter Panda leuker. Vanaf nu heet hij Peter. De kit bevat alles wat je nodig hebt, dus je kunt meteen beginnen! Nu Peter klaar is heeft Karo er een vriendje bij!

Benodigdheden

Patroon Pandabeer Yin (helaas niet meer beschikbaar)
2x RibbonXL in Black Night
2x RibbonXL in Optic White
Haaknaald 10mm
Steekmarkeerders
Schaar
Stopnaald

Uitwerking

De ontwerper van dit patroon is Zooeyzo, Karo Koala, Giraffe Ziggy en Ollie Olifant. Allen ontworpen voor Hoooked. Het patroon is makkelijk te volgen en omdat het garen heel grof is groeit je beer super snel!

Voordat ik Peter ging opvullen heb ik eerst een aantal zakjes gemaakt om de vulling in te stoppen. Ik heb twee grote (voor het hoofd en lijf) en vier kleine zakken (voor de poten) gemaakt. Op deze manier komt de vulling niet tussen de steken naar buiten en is het veilig voor kleine kinderen, mocht ik Peter ooit weggeven.

RibbonXL garen

RibbonXL is een soort tunnelgaren en gemaakt van gerecycled katoen. Je gebruikt haaknaald 10, waardoor je grote steken maken. Een goed resultaat voor Peter!

Result

Follow me!
Dat kan! Ik ben op Facebook, InstagramPinterest en YouTube te vinden.

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter