Kerstamigurumi – Christmas vol. 2 Lalylala

18 november 2020

Wanneer je naar de webshop van Lalylala kijkt (en haar Instagrampagina) dan wordt je ontzettend hebberig! Samen met Claus, Xaver en Anton bestelde ik nóg een kersthaakpakket met nog eens 3 figuren. Kerstster Percy, kerstelf Chris en kerstbal Molly.. en stiekem vind ik deze nog schattiger dan Claus, Xaver en Anton!

Toen ik de kaars, kerstboom en engel klaar had, ben ik meteen gestart met deze drie amigurumi kerstfiguren. De kerstster vind ik echt zo schattig geworden! Door het rode garen voeg je meteen een extra kerstgevoel toe aan je huis!

Lees snel verder en ontdek de ultieme tip om je kerstfiguurtjes mooi rechtop te laten staan!

Materialen

Ik heb een compleet haakpakket gekocht in de Etsyshop van Lalylala. Hier vindt je overigens al haar haakpakketten. Na aankoop ontvang je de patronen per mail en krijg je de materialen per post opgestuurd, inclusief vulling. Het enige dat je zelf moet pakken is een haaknaald en eventueel fijnere steekmarkeerders. De levertijd is snel, dus je kunt binnen een paar dagen aan de slag!

Tip! Ga naar IKEA en koop daar de ‘IKEA365+‘ onderzetters. Prik vervolgens twee cocktailprikker achter in je amigurumi en ook in de onderzetter en je poppetje blijft mooi rechtop staan!

Resultaat

De patronen zijn makkelijk te volgen en de basis is hetzelfde. Wanneer je het pakket vandaag besteld, heb je deze nog voor kerst af.

Follow me!
Facebook, InstagramPinterest & YouTube

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter