Kerstamigurumi X-MAS Lalylala

11 november 2020

Kerst is onderweg! Een tijd van gezelligheid, lekker eten en samen zijn met je familie. Alhoewel ik denk dat kerst dit jaar heel anders wordt vormgegeven door Corona, kwam ik toch al in de kerstsfeer met dit leuke haakpakket van Lalylala.

Toen ik het haakpakket van Kaars Claus, Xaver de kerstboom en Anton Engel kocht ben ik meteen aan de slag gegaan. En oh, wat was het leuk om de kerstboom te versieren. Letterlijk.
De patronen zijn makkelijk te volgen en de basis is hetzelfde. Je kunt deze kaars, kerstboom en engel in een mum van tijd haken.

Materialen

Ik heb een compleet haakpakket gekocht in de Etsyshop van Lalylala. Hier vindt je overigens al haar haakpakketten. Na aankoop ontvang je de patronen per mail en krijg je de materialen per post opgestuurd, inclusief vulling. Het enige dat je zelf moet pakken is een haaknaald en eventueel fijnere steekmarkeerders. De levertijd is snel, dus je kunt binnen een paar dagen aan de slag!

Tip! Ga naar IKEA en koop daar de ‘IKEA365+‘ onderzetters. Prik vervolgens twee cocktailprikker achter in je amigurumi en ook in de onderzetter en je poppetje blijft mooi rechtop staan!

Resultaat

De patronen zijn makkelijk te volgen en de basis is hetzelfde. Wanneer je het pakket vandaag besteld, heb je deze nog voor kerst af.

Follow me!
Facebook, InstagramPinterest & YouTube

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter