#21 Rohn Strong vierkant

29 oktober 2020

Ik ben begonnen aan de laatste vier vierkanten van de Traveling Afghan! Dat betekent dat met vierkant nummer 21 afscheid wordt genomen van de kleur groen! Het is een vierkant geworden vol met dubbele stokjes.. en eerder dacht ik dat Vincent van Visuvio’s Crafts de enige man was in deze reeks.. maar dat had ik verkeerd gezien. Er doen namelijk twee mannen mee in deze CAL – Vincent én Rohn.

Je vindt een totaaloverzicht van alle haak- en breipatronen in deze CAL hier: https://www.twoofwands.com/travelingafghans.

Materiaal

Zoals jullie inmiddels wel weten wordt deze CAL gesponsord door Lion Brand. Het originele ontwerp is in één kleur. Ik gebruik 4 kleuren Royal garen van Zeeman. Pastelkleuren groen, grijs, roze en beige. De vierkanten haak ik met haaknaald 6. Van elke kleur heb ik 10 bollen gekocht. Ik merk dat ik ongeveer 2,5 vierkantjes uit 1 bol garen haal. Gelukkig mag je garen bij Zeeman tot een jaar na aankoop nog retourneren.

Rohn Strong #21

Het vierkant is ontworpen door Rohn Strong uit North Carolina, Verenigde Staten. Zijn blog heet Rohn Strong. Dit ontwerp bestaat voornamelijk uit dubbele stokjes. Het middenstuk vond ik erg lastig, ik heb het dan ook niet hetzelfde gekregen als Rohn, helaas. Maar desalniettemin ben ik blij met het eindresultaat. Klik hier om naar het patroon te gaan op Rohn’s blog.

Vertaling Haaktermen

sCh – chain – losse
dc- double crochet – stokje
sk – skip – sla over
ch sp – chain space – losse ruimte
sl st – slip stitch
sc – single crochet – vaste
tr – treble stitch – dubbel stokje
tr2tog – treble 2 together – 2 dubbelstokjes samen
tr3tog – treble 3 together – 3 dubbelstokjes samen

Resultaat

Follow me!
Facebook, InstagramPinterest & YouTube

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter