#18 Visuvio’s Crafts vierkant

30 september 2020

De Traveling Afghan kent veel ontwerpers.. maar het 18de vierkant is ontworpen door de enige man in het rijtje: Vincent van Visuvio’s crafts. Vincent haakt en breit en heeft een haakvariant toegevoegd aan deze deken. Een mooi ontwerp en sluit goed aan bij de vierkantjes met een hoge dichtheid.

Je vindt een totaaloverzicht van alle haak- en breipatronen in deze CAL hier: https://www.twoofwands.com/travelingafghans.

Materiaal

Zoals jullie inmiddels wel weten wordt deze CAL gesponsord door Lion Brand. Het originele ontwerp is in één kleur. Ik gebruik 4 kleuren Royal garen van Zeeman. Pastelkleuren groen, grijs, roze en beige. De vierkanten haak ik met haaknaald 6. Van elke kleur heb ik 10 bollen gekocht. Ik merk dat ik ongeveer 2,5 vierkantjes uit 1 bol garen haal. Gelukkig mag je garen bij Zeeman tot een jaar na aankoop nog retourneren.

Visuvio’s Crafts #18

Dit ontwerp is van Vincent Williams uit Georgia, Verenigde Staten. Ik vind het een simpel maar mooi ontwerp. De dichtheid van dit vierkant vind ik erg passen in het geheel, om afwisseling te hebben. Je maakt dit vierkant met lossen en vasten.. that’s it! Een prima vierkant voor een beginnend haker. Klik hier om naar het patroon te gaan op Vincent’s blog.

Resultaat

Follow me!
Facebook, InstagramPinterest & YouTube

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter