#19 Simple Things Crochet vierkant

5 oktober 2020

Je gelooft het niet, maar ik ben weer helemaal bij met de Traveling Afghan! Net als vele anderen wacht ik op het 20e vierkant. Maar nu eerst nummer 19: een simpel vierkant bestaande uit stokjes en losse. Simpel maar mooi! De ontwerper doet haar naam eer aan.

Je vindt een totaaloverzicht van alle haak- en breipatronen in deze CAL hier: https://www.twoofwands.com/travelingafghans.

Materiaal

Zoals jullie inmiddels wel weten wordt deze CAL gesponsord door Lion Brand. Het originele ontwerp is in één kleur. Ik gebruik 4 kleuren Royal garen van Zeeman. Pastelkleuren groen, grijs, roze en beige. De vierkanten haak ik met haaknaald 6. Van elke kleur heb ik 10 bollen gekocht. Ik merk dat ik ongeveer 2,5 vierkantjes uit 1 bol garen haal. Gelukkig mag je garen bij Zeeman tot een jaar na aankoop nog retourneren.

Simple Things Crochet #19

Dit ontwerp is van Tia Edwards uit North Carolina, Verenigde Staten. Haar blog heet Simple Things Crochet. En dat omschrijft meteen het vierkant: een simpel gehaakt ontwerp. Met stokjes, lossen en een toer halve stokjes haak je dit vierkant in no time. Het is echt snel klaar. Makkelijk te maken, ook voor beginners. Wat leuk was is dat Tia voor lancering al een preview had gegeven. Ik wist dus al hoe het vierkant er uit zag, voordat het patroon werd vrijgegeven. Klik hier om naar het patroon te gaan op Tia’s blog.

Vertaling Haaktermen

Ch – chain – losse
Hdc – half double crochet – half stokje
Dc – double crochet – stokje
Sp – space – ruimte
Ss – slip stitch – halve vaste
Sk – skip – overlsaan
St, sts – stitch, stitches – steek/steken

Resultaat

Follow me!
Facebook, InstagramPinterest & YouTube

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter