#17 TL Yarn Crafts vierkant

23 september 2020

Weer een stap dichterbij het inhalen van de Traveling Afghan. Hierna alleen nog vierkantjes 18 & 19 en dan ben ik weer bij! Dit vierkant is één van mijn favorieten, want ik hou van popcorn! En dit vierkant staat er vol mee :-).

Je vindt een totaaloverzicht van alle haak- en breipatronen in deze CAL hier: https://www.twoofwands.com/travelingafghans.

Materiaal

Zoals jullie inmiddels wel weten wordt deze CAL gesponsord door Lion Brand. Het originele ontwerp is in één kleur. Ik gebruik 4 kleuren Royal garen van Zeeman. Pastelkleuren groen, grijs, roze en beige. De vierkanten haak ik met haaknaald 6. Van elke kleur heb ik 10 bollen gekocht. Ik merk dat ik ongeveer 2,5 vierkantjes uit 1 bol garen haal. Gelukkig mag je garen bij Zeeman tot een jaar na aankoop nog retourneren.

TL Yarn Crafts #17

Dit ontwerp is van Toni Lipsey uit Ohio, Verenigde Staten. Ik hou van popcorns! Dit is een simpele en schattige steek!! Ik ben blij dat deze is toegevoegd aan de Traveling Afghan. Klik hier om naar het patroon te gaan op Toni’s blog.

Resultaat

Follow me!
Facebook, InstagramPinterest & YouTube

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter