Entlebucher Sennenhond Guus

17 oktober 2020

Mijn nichtje is 1 geworden! Heel bijzonder, zeker in deze COVID-19 periode. De verjaardag is niet groots gevierd, maar dat wil niet zeggen dat ik deze dag zomaar voorbij wilde laten gaan. Ik wilde graag een lief cadeautje haken.

Bij mijn nichtje thuis hebben ze een Entlebucher Sennenhond: Guus. Een hele lieve en rustige hond. Ik wilde een mini Guus maken, speciaal voor mijn nichtje. Tijd om ‘Mijn hondjes van sokkenwol‘ uit de kast te halen! Wist je dat er ook een deel 2 is? Nog meer schattige hondjes om te haken! Ik haakte al eerder een hondje uit dit boek, namelijk Eenhoorn Emma.

Benodigdheden

Katoengaren in de kleuren zwart, wit, cognac en paars.
Haaknaald 2,5mm
Steekmarkeerders
Schaar

Uitwerking

Je hebt het boek echt nodig. In het boek vind je namelijk een basispatroon. Met dit patroon maak, in combinatie met een aantal specifieke aanpassingen per hondenras, elk hondje in dit boek. Ik heb geen aanpassingen gedaan aan het patroon.

Het patroon is, zoals elk patroon in dit boek, makkelijk te volgen. Wanneer je alle onderdelen af hebt, is het gemakkelijk om het hondje in elkaar te zetten. Als hij klaar is, heb je een nieuwe beste vriend. Of ja, mijn nichtje heeft een nieuwe beste vriend. Ik heb filmpjes gezien van hoe ze reageerde op de knuffel.. Echt heel schattig om te zien!

Eindresultaat

Zie hier het resultaat.. wat vinden jullie? Lijkt hij op de echte Guus of niet?!

Follow me!
Facebook, InstagramPinterest & YouTube.

Deze blogpost bevat affiliate links. Wanneer je een aankoop doet via één van deze links, ontvang ik een kleine commissie. Dit is een eenvoudige manier om zonder extra kosten dit blog te steunen.

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter