#20 Sewrella vierkant

19 oktober 2020

Vierkant 20 is klaar en dat betekent dat er nog maar 4 vierkanten over zijn in deze CAL! Nog 8 weken en dan beginnen we alweer aan de rand en dus met het afwerken van de deken. Ik ben zó benieuwd naar het eindresultaat.

Je vindt een totaaloverzicht van alle haak- en breipatronen in deze CAL hier: https://www.twoofwands.com/travelingafghans.

Materiaal

Zoals jullie inmiddels wel weten wordt deze CAL gesponsord door Lion Brand. Het originele ontwerp is in één kleur. Ik gebruik 4 kleuren Royal garen van Zeeman. Pastelkleuren groen, grijs, roze en beige. De vierkanten haak ik met haaknaald 6. Van elke kleur heb ik 10 bollen gekocht. Ik merk dat ik ongeveer 2,5 vierkantjes uit 1 bol garen haal. Gelukkig mag je garen bij Zeeman tot een jaar na aankoop nog retourneren.

Sewrella #20

Dit ontwerp is van Ashleigh Kiser uit North Carolina, Verenigde Staten. Haar blog heet Sewrella en ze doet meer dan haken. Ze breit ook en je kunt ook met de hand geverfd garen kopen. Het vierkant is simpel om te maken, ik had beide in één avond af. Wel heb ik een rand van vaste om het vierkant heen gehaakt, omdat ik denk dat dit straks makkelijker is bij het in elkaar zetten van de deken. Klik hier om naar het patroon te gaan op Ashleigh’s blog.

Vertaling Haaktermen

Ch – chain – losse
Hdc – half double crochet – half stokje
Sk – skip – overslaan
St, sts – stitch, stitches – steek/steken

Resultaat

Follow me!
Facebook, InstagramPinterest & YouTube

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter