Karo Koala

29 augustus 2020

Tijdens de black friday sale bij Hoooked kocht ik deze XL amigurumi kit. De kit bevat alles wat je nodig hebt om Koala Sidney te maken. Ik vind Karo leuker, dus vanaf nu heet deze Koala Karo. Klaar om dit schatje ook te haken?

Benodigheden

Patroon Koala Sidney
3x RibbonXL in Stone Grey
1x RibbonXL in Sandy Ecru of Pearl White
Haaknaald 10mm
Steekmarkeerders
Schaar
Naald

Uitwerking

Dit patroon is ontworpen door Zooeyzo. Deze ontwerper heeft al veel ontwerpen gemaakt voor Hoooked, zoals een giraffe en olifant. Het patroon is makkelijk te volgen en omdat het garen zo grof is groeit je beer heel snel! Ik had Karo af in no time!

Wel heb ik de ogen veranderd. Dit was eigenlijk een zwart balletje. Dit vond ik Karo een zielige uitstraling geven, dus ik heb halve zwarte cirkels gemaakt. Dit maakt Karo heel schattig!

Voordat ik begon met het opvullen van Karo heb ik zakken gemaakt, om de vulling in te stoppen. Ik heb twee grote (voor hoofd en lijf) en 4 kleine zakjes (voor de poten) gemaakt. Op deze manier komt de vulling niet door de steken naar buiten. Deze knuffel is nu veilig voor kinderen. Mocht ik Karo ooit weggeven.

RibbonXL garen

RibbonXL is een soort tunnelgaren, gemaakt van 100% gerecycled katoen. Met haaknaald 10 maak je grote steken. Iets wat ik leuk vind bij Karo :-).

Resultaat

Follow me!
Facebook, InstagramPinterest & YouTube.

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter