#15 A Crocheted Simplicity vierkant

19 augustus 2020

Ik loop een beetje achter met mijn Traveling Afghan.. oeps! Maar je weet dat dit kan gebeuren wanneer je met veel leuke projecten tegelijk bezig bent! Dit keer een ontwerp van A Crochet Simplicity. En het was een nieuwe uitdaging! Je begint in de hoek en werkt zo omhoog, totdat je de juiste hoogt hebt bereikt. Ik heb mijn vierkant een paar keer uitgehaald, omdat ik het niet helemaal snapte. Maar het is me gelukt!

Je vindt een totaaloverzicht van alle brei- en haakpatronen in deze CAL op https://www.twoofwands.com/travelingafghans.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is TravelingCrochetAfghan-15-1.jpg

Materiaal

Zoals jullie inmiddels wel weten wordt deze CAL gesponsord door Lion Brand. Het originele ontwerp is in één kleur. Ik gebruik 4 kleuren Royal garen van Zeeman. Pastelkleuren groen, grijs, roze en beige. De vierkanten haak ik met haaknaald 6. Van elke kleur heb ik 10 bollen gekocht. Ik merk dat ik ongeveer 2,5 vierkantjes uit 1 bol garen haal. Gelukkig mag je garen bij Zeeman tot een jaar na aankoop nog retourneren.

A Crocheted Simplicity #15

Dit ontwerp is gemaakt door Jennifer Pionk uit Michigan, Verenigde Staten. Je begint met haken in de hoek rechts onderin en zo werk je omhoog. Je gebruikt een aantal basissteken en reliëfsteken om de lijnen op dit vierkant te maken. Schattig patroon, kleine uitdaging deze keer. Maar ik hou van een uitdaging! Klik hier om naar het patroon op Jennifer’s blog te gaan.

Resultaat

Zie hier het eindresultaat

Follow me!
Facebook, InstagramPinterest & YouTube

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter