Garentabel US termen

24 april 2020

Door Traveling Afghan vierkant nummer 6 ben ik verliefd geworden op de ‘Griddle Stitch’. Nu heb ik een patroon gekocht in deze steek. Helaas is het patroon geschreven in Amerikaanse termen, zo ook het type garen. Het geadviseerde garen is niet te krijgen in Nederland, alleen met hele hoge verzendkosten (en dat wil niemand). Het advies is een categorie 4 garen. Maar ja, ik had geen idee welk soort garen dit is!

Dus ik ben op onderzoek uitgegaan en ik heb ontdekt dat er 7 categorieën zijn. Iedere categorie heeft zijn eigen eigenschappen, geadviseerde haaknaalden etc. Dit heb ik samengevat in een overzichtelijke tabel. Let wel op! De tabel is gericht op haken en niet geschikt voor breisters.

Bij deze de tabel. Hopelijk hebben jullie net zoveel aan deze informatie als ik!

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter