Gratis Stip Sjablonen

26 september 2019

Wanneer je begint met Stippen heb je aantal dingen die je moet aanschaffen, stipstokjes, verf, keramiek, het boek ‘Stippen’ en ga zo maar door. In het lijstje ontbreekt nog van alles, bijvoorbeeld sjablonen om de perfecte cirkel te maken!

Nu maak ik tijdens het stippen gebruik van mijn eigen sjablonen. Ik heb deze zelf gemaakt in Adobe Illustrator en ik deel ze graag met je! Het zijn maten 15 mm tot 100mm.

DOWNLOAD GRATIS STIP SJABLONEN

Het enige wat je nu nog moet doen is hierboven op downloaden klikken, uitprinten, uitknippen en je hebt sjablonen! Het nadeel is wel dat printpapier dunner is dat de sjablonen van Stipstijl en je ze niet vaak kunt hergebruiken.

Veel stipplezier!

Wil je mij volgen?
Dat kan! Ik ben op Facebook, InstagramPinterest en YouTube te vinden.

You might also like...

2 Reacties

 • Reageer
  Pera Beerman
  9 augustus 2020 at 15:12

  Beste Carola

  Zelf heb ik de sjablonen van Stipstijl geplastificeerd ! Met zo een apparaatje van de Action, !
  Daarna uitgeknipt . Zo kan ik ze elke keer weer schoonmaken !

  • Reageer
   Carola
   12 augustus 2020 at 15:05

   Beste Pera,

   Wat een goed idee!! Bedankt voor de tip.
   Heel veel plezier met de stipsjablonen :-).

   Groeten,
   Creatief met Carola

Laat een bericht achter