Theetipjes ‘ALL YOU NEED IS LOVE’

11 oktober 2019

Oké, deze keer een super easy patroon. Als je nog tijd over hebt, zin om te stippen en al je spullen toch al bij de hand hebt… makkelijker dan dit kan gewoon niet!

Bij Dille&Kamille kwam ik deze hartvormige theetipjes tegen. Super schattig en ideaal voor een beginnend stipster. Je kunt het zo ingewikkeld maken als je het zelf wil… kies je voor verdiepingsstippen of niet?

Benodigdheden

Stipstokjes
Amsterdam porseleinverf kleur naar keuze
Theetipjes hartvorm
Oven

Uitwerking

Ik ben begonnen met het middelpunt van het hartje bepalen. Daarna heb ik met stokje 2 de contouren geplaatst. Vervolgens heb ik met stokje 12 drie grote stippen gezet. Daarna ben ik steeds een stokgrootte kleiner gegaan en ben ik random stippen gaan zetten. Ik vind ze erg schattig geworden!

Nadat de verf 24 uur heeft gedroogd, kun je het porselein bakken op 150 graden in de oven. Belangrijk is om je keramiek al in de oven te plaatsen tijdens het opwarmen. Zet je je keramiek pas in de oven wanneer hij op temperatuur is verbrand de verf en dat is zonde.

Eindresultaat

Zie hieronder het eindresultaat van de ‘All you need is love’ theetipjes.

Wil je mij volgen?
Dat kan! Ik ben op Facebook, InstagramPinterest en YouTube te vinden.

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter