Hert Milou van Stip en Haak

22 september 2021

Eén van mijn beste vriendinnen kondigde begin dit jaar aan dat ze zwanger was! Super leuk! Maar… dan gaat mijn creatieve klok tikken. Want dan moét ik gewoon aan de slag.. en lieve Whit de hint: ik wil alleen maar een knuffel van jou, die heb ik luid en duidelijk gehoord hoor ;-)!

Het patroon had ik eigenlijk al heel lang in mijn bezit. Het patroon Hert Milou van Stip & Haak was eigenlijk gekocht met dit doel. Ik hoefde alleen nog maar garen te kopen.

Benodigdheden

Patroon Hert Milou van Stip en Haak
Katoengaren in de kleuren die jij mooi vindt. Ik gebruikte Scheepjes Catona.
Veiligheidsoogjes
Haaknaald 2,5mm
Steekmarkeerders
Schaar

Uitwerking

Het patroon is heel duidelijk geschreven. Stip en Haak heeft zelf verschillende versies gemaakt en als je deze wilt namaken (zoals ik heb gedaan) geeft ze aan welke kleuren ze heeft gebruikt. Super handig!

Hert Milou heb ik volgens het patroon gehaakt. Stip en Haak adviseert om de stippen van vilt te maken (als je dit wilt tenminste). Omdat ik wist dat Hert Milou bij een baby in box komt te liggen heb ik de stippen gehaakt. Vilt wordt, denk ik, erg pluizig en zacht wordt zodra dit nat wordt. Toen Milou af was, moest ik nog 3 maanden wachten om de kleine te ontmoeten!

Eindresultaat

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter