Endless Blossom bord

15 september 2021

Op Instagram volg ik Julia van Dots Design al een tijdje. Dots Design ontwerpt stippatronen, maar heeft ook eigen stipsjablonen/stickers ontworpen en op de markt gebracht! Zo gebruik je regelmatig haar druppelvormige stipsticker. Maar je kunt er zelf natuurlijk ook helemaal mee los gaan.

Ik was erg benieuwd naar haar stipstickers, maar stiekem had ik ook al heel lang een oogje op haar stippatroon ‘Endless Blossom’. Dus… ik kocht het Endless Blossom patroon, stipstickers en ik ging naar Dille & Kamille en kocht daar een bord van 30cm.

Benodigdheden

pizzabord van Dille&Kamille (of elk ander bord met een rand)
Stipstickers
Stipstokjes
Patroon ‘Endless Blossom’

Dots Design patronen

Ik ben de patronen van StipStijl gewend welke altijd erg duidelijk en gestructureerd zijn uitgelegd en dat vind ik altijd heel prettig! Daarom ben ik vaak sceptisch bij andere ontwerpers. Sommige kunnen het niet goed uitleggen en dan raak ik geïrriteerd en leg ik het weg (omdat het niet goed genoeg lukt).

MAAR: het patroon van Dots Design is heel erg duidelijk en erg visueel uitgelegd. Aan het eind van elke stap zie je precies hoe je bord er uit moet zien. En dat vond ik heel erg fijn! Als ik weer op zoek ga naar een patroon, ga ik zeker weer bij Dots Design kijken. Ik beloof je: als je bij Dots Design een patroon koopt, krijg je daar geen spijt van!

Uitwerking

Zoals ik al schreef is het Endless Blossom patroon is goed geschreven met een duidelijk uitleg. Wanneer je dit patroon koopt, moet je wel weten dat je druppelvormige stipstickers nodig hebt. De sjablonen plak je op het bord en zijn makkelijk weer los te halen met een pincet of een stipstokje.

Ik heb alle stappen in het patroon opgevolgd. Toen ik daarmee klaar was vond ik het bord nogal wit, ik heb er dan ook voor gekozen om het bord op te vullen. Door het opvullen knalt de ‘blossom’ er ook meer uit. Het eindresultaat is zoals je ziet heel erg mooi geworden! En ik ben echt super blij met dit bord. Ik heb er nog geen specifiek doel voor, maar voor nu is het een mooi onderbord voor mijn fruitschaal haha.

Eindresultaat

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter