Light Beam bord

31 januari 2020

Het StipStijlvirus heb ik goed te pakken. Inmiddels ben ik ook VIPster. Dit betekent dat ik voortaan de nieuwsbrief van StipStijl ontvang waarin ik als eerste het laatste nieuws en exclusieve stiptips ontvang! Erg leuk.

Ter gelegenheid van de eerste mailing ontving ik een exclusieve kortingscode. Super handig, want ik wilde heel graag de nieuwe patronen en een kleuren nuancekaart bestellen. Eén van mijn aangekocht patronen was: Light Beam.

Benodigdheden

Stipstokjes
Patroon Light Beam
Amsterdam porseleinverf. Ik gebruikte bij variant 1: kleur 126 (wit dekkend), 388 (helderrood), 543 (zachtblauw dekkend), 541 (helderblauw dekkend) en 263 (oranje dekkend). Bij variant 2 gebruikte ik: kleur 126 (wit dekkend), 388 (helderrood), 341 (roze dekkend), 288 (heldergeel dekkend) en 685 (Turkoois dekkend)
Sjablonen
Bord 16 cm, ik gebruikte ‘Dublin’ grijs van HEMA (is nu uit het assortiment)
Oven

Uitwerking

Reinig je keramiek met alcohol. Pak er vervolgens het patroon bij en volg de stappen op de kaart. Het patroon is erg makkelijk te volgen, bij elke stap staat welke stipstokgrootte je nodig hebt. Heb je de sjablonen van StipStijl niet? Misschien heb je iets aan mijn GRATIS STIPSJABLONEN.

StipStijl werkt meestal met wit keramiek. Ik wilde graag een keer een andere ondergrond. Iets wat ik erg spannend vond, wat ik had geen idee hoe de kleuren en uit komen te zien. Donkere kleuren gebruiken heeft weinig zin, dus je gaat heldere kleuren gebruiken. Zoals je hieronder kunt zien komen de kleuren goed tot zijn recht op deze donkere ondergrond. Erg blij met deze ‘gewaagde’ keuze!

Eindresultaat

Zie hieronder het proces van het Light Beam bordje.

Wil je mij volgen?
Dat kan! Ik ben op Facebook, InstagramPinterest en YouTube te vinden.

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter