#13 Make and Do Crew vierkant

27 juli 2020

Het is even geleden dat ik een nieuwe Traveling Afghan Square heb gehaakt. Dit kwam vooral doordat ik ineens een patroon ging testen door Little Golden Nook. Maar: die trui is af en het nieuwe vierkant is hier! Ik hou van dit soort vierkanten. Je begint in het rond en eindigt in een vierkant, waarbij elke toer anders is.

Een totaal overzicht van alle brei- en haakpatronen in deze CAL vind je hier: https://www.twoofwands.com/travelingafghans

Materialen

Zoals jullie inmiddels wel weten wordt deze CAL gesponsord door Lion Brand. Het originele ontwerp is in één kleur. Ik gebruik 4 kleuren Royal garen van Zeeman. Pastelkleuren groen, grijs, roze en beige. De vierkanten haak ik met haaknaald 6. Van elke kleur heb ik 10 bollen gekocht. Ik merk dat ik ongeveer 2,5 vierkantjes uit 1 bol garen haal. Gelukkig mag je garen bij Zeeman tot een jaar na aankoop nog retourneren.

Make & Do Crew #13

Het dertiende vierkant is ontworpen door Jess Coppom uit Arizona, Verenigde Staten. Je haakt diverse steken, zoals een puff-steek en clusters van stokjes. Hierdoor ontstaat een mooie bloem die het creatieve leven van Jess representeert. Klik hier voor het patroon op het blog van Jess. En kijk zeker eens rond bij haar andere patronen!

Vertaling haaktermen

CH – Chain – Losse
CH-1SP- Space created by 1 ch – door 1 losse gecreëerde ruimte
CH-2SP- Space created by 2 ch – door 2 losse gecreëerde ruimte
ST(S) – Stitches – Steken
DC – Double Crochet – Stokje
HDC – Half Double Crochet – Half stokje
Rep – Repeat – Herhaal
RS – Right side – Voorkant
WS – Wrong Side – Achterkant
SC – Single Crochet – Vaste
SK – Skip – Sla over
SL ST- Slip Stitch – Halve vaste
SP – Space
TR – Treble Crochet – Dubbel stokje

Eindresultaat/Result

Zie hier het eindresultaat! Ik vind de set cirkels erg leuk op het vierkant.

Follow me!
Facebook, InstagramPinterest & YouTube

You might also like...

Geen reacties.

    Laat een bericht achter